LØB på Building Green – nu med videooplæg!

1 november 2014af Landsforeningen Økologisk Byggeri

Building Green er overstået. Sælgere og marketingsfolk fra hele byggebranchen har brugt to dage på at promovere netop deres produktløsning – og LØB har brugt messen til at slå fast, at der skal ske meget mere end produktdesign til for at skabe bæredygtigt byggeri og omstilling.

I LØB havde vi fået sammensat en ukonventionel stand med et fantastisk “livscyklus bagtæppe” af Jan Danebod, vores nyopdaterede vandreudstilling, praktiske eksempler på bæredygtigt byggeri, informationsmateriale frisk fra pressen og en serie mini-foredrag om et bredt udsnit af emner fra det bæredygtige byggeri.

 

Både boden og oplæggene tiltrak mange besøgende og lavede til tider ligefrem trafikprop på balkonen i Forum. Interessen var stor fra både studerende, håndværkere og rådgivere – ja endda fra den anden side af Atlanten, hvorfra en gruppe fra en “søsterorganisation” til LØB, Northeast Sustainable Energy Association, kom forbi med videokamera og stor glæde.

Takket være Helene Hansens kamera- og redigeringsarbejde kan vi nu med glæde præsentere jer for alle fem mini-foredrag på LØBs spritny youtube kanal, i hvad vi håber, blot er startskuddet for LØBs videobibliotek til inspiration og handling.

Tusind tak til alle oplægsholderne, der har stillet deres slideshows til rådighed og bragte inspiration til standen, og selvfølgelig en kæmpe tak til alle de besøgende, der slog vejen forbi LØBs stand!

Skriv et svar