LØB Årsmøde 2017 – 20 års jubilæum

11 februar 2017af Landsforeningen Økologisk Byggeri

Så er det officielt – sæt kryds i kalenderen!

Landsforeningen Økologisk Byggeri afholder årsmøde og 20-års jubilæum d. 12. – 14. maj 2017 på Bornholm.

Midt i Rønne ligger Det Røde Pakhus, en bevaringsværdig bygning, der har gennemgået en økologisk totalrenovering, og som skal danne rammen om årsmødet.

Årsmødegruppen arbejder lige nu på at sikre de sidste detaljer omkring overnatningsmuligheder og program. Disse vil blive offentliggjort løbende på både LØBs hjemmeside, Facebook og med den endelige forkromede invitation til alle medlemmerne, som vi håber at sende ud i løbet af marts.

Udover generalforsamling, festmiddag og musik om lørdagen vil der søndag være rundtur med besøg hos nogle af de spændende renoveringer og initiativer, der har slået rod på Bornholm. Vi skal bl.a besøge en flot udstilling af bæredygtige byggematerialer og Permakulturcentret Lyngbo, hvor der arbejdes med økologisk byggeri, permakulturel dyrkning og lokal energi.

Et lokalt hold aktivister vil stå for bespisningen, der bliver vegetarisk og så lokalt baseret som muligt.

Yderligere informationer om program, udflugter, overnatning og omkostninger kommer løbende og samlet i den endelig invitation. Nedenfor finder I et kort overblik over rejsemulighederne til Bornholm. Hvis I har spørgsmål, så kan de sendes til Mads Kissow på mads@kissow.dk.

Vi glæder os til at fejre LØBs jubilæum med jer!

Vel mødt!

Årsmødegruppen

Rejsemuligheder:

Fra København er der fem muligheder for at rejse til Bornholm:

  1. Bornholmerbussen, der afgår fra Kbh H og kører direkte til færge i Ystad, hvorfra man sejler til Rønne. Turen tager små tre timer og en samlet billet bestilles på www.faergen.dk. Priserne ligger på 240 kr for voksen og 180 kr for studerende hver vej.
  2. IC Bornholm eller Øresundstoget + Pågatåget bringer dig med tog fra Kbh H over Malmø til Ystad, hvor man kan gå ombord på færge Ystad – Rønne. Færgebilletten bestilles på www.faergen.dk og togbilletten på www.skanetrafiken.se eller www.dsb.dk. Priserne er lidt dyrere end Bornholmerbussen.
  3. Natfærge fra Køge til Rønne afgår hver aften kl 00.30 og ankommer i Rønne 06.00. Ombord er gratis senge i sovesal og billetten til færgen gælder også til s-tog i hovedstadsområdet. Billet bestilles på www.faergen.dk. Prisen er 232 kr for en voksen.
  4. Med bil kan man enten køre over Øresundsbroen og til Ystad for at fange færge til Rønne eller tage med natfærgen fra Køge. Billetten til færgerne bestilles på www.faergen.dk, mens broen betales in situ. Samlet pris for en normal personbil er ca. 800-1100 kr.
  5. DAT flyver fra Københavns Lufthavn til Rønne hele året og fra Billund til Rønne fra foråret. Billetter kan bestilles på www.dat.dk. Prisen varierer, men kan være ret lav, hvis man er tidligt ude.

Der kan ikke kommenteres her.