LØB’ inspirationstur til det sydlige grænseområde! 17.-18. Sept. 2016

4 september 2016af Landsforeningen Økologisk Byggeri

Program lørdag d. 17. september
Ankomst til Kolding Banegård kl. 10. Lyntog fra nord og øst ankommer 10:02.
Efter at have fyldt bilerne op, kører vi til Artefact i nærheden Glycksborg (husk pas).
Artefact (http://www.artefact.de/) er en energi/oplevelsespark for alternativ energi, med mange huse
bygget af ler og andre bæredygtige byggematerialer. Vi får 11⁄2 times rundvisning af Uwe Voigt. Derefter spiser vi madpakker i deres picnic område.

Uwe Voigt (www.naturbau-angeln.de/) er en erfaren bygherre i lerbyg, halmhuse og andre naturmaterialer. Efter frokost ser vi et hus i Niesgrau, som er et nyopført hus fra 2005 og et restaureret hus Stoltebüll.

Sidst på dagen kører vi til Ari Arnold i Rudbøl. Hun vil fortælle om sit økologisk renoverede hus, vi skal spise aftensmad og overnatte. Overnatning bliver delt mellem Ari’s hus, sommerhus overfor og et par campinghytter på Rudbøl Camping.

Program søndag d. 18. september
Efter morgemaden kører vi til VadehavsCentret i Vester Vedsted. Vi får en rundvisning i det endnu ikke indviede center tegnet af Dorthe Mandrup. Arkitekturen er bæredygtig, visionær, synlig og samtidig tilpasset med respekt til landskabet. Bagefter spiser vi frokost i cafeen.
Turen går så videre til Brødremenigheds-byen Christiansfeld, hvor vi ankommer kl. 14. Rundvisningen tager 1 1/2 time og der bliver focus på byplan og bygningsbevaring.
www.brødremenigheden.dk
Bagefter kan vi håbe på kaffe/the og en honningkage.

Praktiske oplysninger
Hele turen koster 400 kr. for medlemmer og for ikke medlemmer 500 kr. Tilmelding til turen senest søndag d. 11. september til kasserer Anne Poulsen, e-mail: jesrprivat@gmail.com
telefon: 27121480.
Betalingen dækker udgifter for al transport fra starten i Kolding og tilbage. Desuden aftensmad lørdag, morgenmad og frokost søndag samt diverse kaffe og kage. Drikkevarer undervejs og lørdag aften for egen regning. Husk liggeunderlag og sovepose til overnatningen. I campinghytterne er der (8 pladser) og man må bruge sovepose.

Ved tilmelding skriv følgende oplysninger: navn, adresse, telefon nr. og e-mail adresse. Samt 2 andre oplysninger, om kommer du med tog eller i bil til Kolding.

Navneliste med deltagere udsendes til deltagere søndag d. 11. september, så det er muligt at arrangere fælles kørsel til Kolding. Vi kører i fællesbiler rundt på turen, dem der kører afregnes med km. penge.
Når du har tilmeldt dig får du konto-nr. mv.
PÅ GENSYN !

Der kan ikke kommenteres her.