Årsmøder

Årsmødet Det Fælles Bedste d. 22.-24 april i Hvalsø

Årsmødet 2016 er i lighed med 2014 et samarbejde med en række ligesindede foreninger, hvor vi vil skabe et rum for økologisk omstilling i et bredere perspektiv. Vi forventer op imod 1500 deltagere, så det bliver både større og bedre end noget vi tidligere har oplevet.
Kom og vær med til dette store skridt mod et mere økologisk samfund.

Program, tilmelding og generel information via Det Fælles Bedstes hjemmeside.

Årsmøde d. 10.-12. april 2015 hos Egen Vinding & Datter i Ringsted

Velkommen til dette store årsmøde, hvor vi især har fokus på vores Åbne Inspirationsdag for økologisk byggeri. Vi har både Frank Erichsen aka. Bonderøven og Rasmus Helveg Petersen aka. Klima-, Energi-, og Bygningsminister til at komme. Ud over det har vi et væld af spændende workshops og foredrag.

Program og tilmelding

Årsmøde d. 4.-6. april 2014 på Samsø

Årsmødet 2014 bliver et af de største og mest omfattende i LØBs historie. Vi har slået os sammen med ligesindede foreninger, og laver et fælles årsmøde, med mange forskelige indgangsvinkler til en bæredygtig livsstil.
Men for at få et godt årsmøde, er det vigtigste at der tilmelder sig en masse inspirerende mennesker, for det er os der skal inspireres og inspirere hinanden. Så derfor: Læs programmet, sæt kryds i kalenderen og sæt kursen mod Samsø den 4. april.
Vi glæder os til at se jer.

Tilmelding

Invitation
Årsmødeprogram 2014
Værksteder
Praktisk information

 

Årsmøde d. 3.-5. maj 2013 på Friland ved Feldballe

Årsmødeprogram 2013: Program
Workshops i dagene forinden: Workshops
Referat af generalforsamling 2013: Generalforsamlingsreferat